Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 13g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruohosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 23g31kcal1.9g4g0.5g1.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 20g13kcal0.6g1g0.7g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)20g30kcal3.2g0.8g1.6g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 44g24kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g219kcal13.2g23.6g7.8g3.8g
Valittu annoskoko128g110kcal6.6g11.8g3.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna64g55kcal3.3g5.9g2g1g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.2g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964