RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g25g80kcal0g0.8g9.5g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)8.5g27kcal0.9g5.4g0.2g1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g37g124kcal5.1g23.7g0.9g2.2g
Raparperi 20g6.7kcal0.1g1.1g0g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Hermesetas-jauhe1.1g3.3kcal0g0.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g603kcal20.6g70g28g8.8g
Valittu annoskoko128g301kcal10.3g35g14g4.4g
Annoskoko puolitettuna64g151kcal5.2g17.5g7g2.2g
Arvot/100g100g235kcal8g27.3g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435