Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g5.5g20kcal0.8g3.2g0.4g0.5g
Riisi tumma 4.6g16kcal0.3g3.3g0.1g0.2g
Tattarisuurimo / -jauho 4.1g13kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Hirssisuurimo / -jauho 4.4g16kcal0.5g3g0.1g0.1g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g129kcal4.2g24g1.4g2g
Valittu annoskoko128g65kcal2.1g12g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna64g32kcal1.1g6g0.4g0.5g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241