Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka5.1g4.2kcal0.2g1g0.1g0.1g
Palsternakka 15g9kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Juuriselleri 7.3g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl15g4.4kcal0.7g0.3g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)22g51kcal2.5g0.1g4.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g41kcal2.8g0g3.2g0g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g270kcal14.2g15g15.6g4.6g
Valittu annoskoko128g135kcal7.1g7.5g7.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna64g68kcal3.6g3.8g3.9g1.2g
Arvot/100g100g105kcal5.5g5.9g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566