Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen19g6.6kcal0g1.5g0g0.3g
Kalaliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Katkarapu 21g14kcal3g0g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%21g18kcal0.2g0.9g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g93kcal7.2g7.2g3.6g1.2g
Valittu annoskoko128g46kcal3.6g3.6g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g23kcal1.8g1.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.8g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181