Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g45g13kcal0.5g2.3g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g15g52kcal1.1g3g4.1g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g3g12kcal0.2g0.1g0.9g0g
Ketsuppi, Felix1.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Salsa medium (Rainbow)3.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g358kcal26.4g11.8g22.2g0.2g
Valittu annoskoko128g179kcal13.2g5.9g11.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna64g90kcal6.6g3g5.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.6g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006