Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g47g38kcal8.6g0g0.3g0g
Lohifilee 47g92kcal8.8g0g6.3g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl11g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 3.8g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g416kcal39.2g7g25.4g0.6g
Valittu annoskoko128g208kcal19.6g3.5g12.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g104kcal9.8g1.8g6.4g0.2g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.7g9.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855