Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g13g23kcal0.3g1g1.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g30g51kcal6g0g3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)31g109kcal4g21.8g0.6g1g
Plus maito (Valio), annos 100g6.2g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Ingman Pohjanpoika juusto9g37kcal2.2g0.2g3g0g
Tomaatti, tuore13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g485kcal28.6g48.6g19.2g2.8g
Valittu annoskoko128g242kcal14.3g24.3g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g121kcal7.2g12.2g4.8g0.7g
Arvot/100g100g189kcal11.2g19g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445