Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g43g148kcal3.3g16.7g7.2g0.9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g23g5.4kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus5.6g20kcal0.8g0g1.8g0g
Oivariini vähärasvainen0.6g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.5g0.7g7.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g16kcal1.4g0g1.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g5.6g20kcal0.4g1.1g1.5g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g11g17kcal1.8g0.1g1g0g
Purjosipuli 5.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g607kcal17.4g38.8g41.8g2.8g
Valittu annoskoko128g303kcal8.7g19.4g20.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g152kcal4.4g9.7g10.5g0.7g
Arvot/100g100g236kcal6.8g15.1g16.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697