Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Lehtikaali 24g9kcal0.8g1g0.1g0.5g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g38g102kcal6.8g0.8g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g254kcal16.4g9g16.4g3g
Valittu annoskoko128g127kcal8.2g4.5g8.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna64g64kcal4.1g2.3g4.1g0.8g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.5g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230