Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 25g8.4kcal0.2g1.4g0g0.3g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.1g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g3.5g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g40kcal0.4g8.6g0g0.6g
Valittu annoskoko129g20kcal0.2g4.3g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g10kcal0.1g2.2g0g0.2g
Arvot/100g100g16kcal0.2g3.3g0g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418081