Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 21g26kcal4.5g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g14g3.5kcal0.6g0.6g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)10g35kcal1.6g6.3g0.3g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Ranskankerma Valio11g30kcal0.3g0.4g3g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g251kcal17.4g15.4g13.2g1.6g
Valittu annoskoko129g125kcal8.7g7.7g6.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna64g63kcal4.4g3.9g3.3g0.4g
Arvot/100g100g98kcal6.8g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597