Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Porsaanpaisti vähärasvainen 44g71kcal12.3g0g2.4g0g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.2g3.4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g228kcal27g16.2g5.2g2.4g
Valittu annoskoko129g114kcal13.5g8.1g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g57kcal6.8g4.1g1.3g0.6g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.3g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301