Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g50g100kcal10g0g6.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen38g116kcal3g20.2g2.1g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 8.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio13g18kcal0.3g0.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g521kcal27.6g45.8g24g1.4g
Valittu annoskoko129g261kcal13.8g22.9g12g0.7g
Annoskoko puolitettuna64g130kcal6.9g11.5g6g0.4g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946