Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.5g0g2.9g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g7.3g23kcal3.8g2g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss11g34kcal2.6g0.1g2.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)29g7.3kcal0.3g1.6g0g0.4g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g259kcal25.6g12.2g11.4g5.2g
Valittu annoskoko129g130kcal12.8g6.1g5.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna64g65kcal6.4g3.1g2.9g1.3g
Arvot/100g100g101kcal9.9g4.7g4.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315