Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g245kcal7.3g49.9g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g707kcal14.6g99.8g26.4g5g
Valittu annoskoko129g354kcal7.3g49.9g13.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna64g177kcal3.7g25g6.6g1.3g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198