Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus18g12kcal0.3g2.7g0g0.3g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä21g14kcal0.6g2.5g0.1g0.6g
Atria broilerin fileesuikale naturell37g40kcal8.4g0g0.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g139kcal18.8g10.8g2.2g1.8g
Valittu annoskoko129g69kcal9.4g5.4g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g35kcal4.7g2.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084