Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow19g13kcal3.2g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g9g19kcal1.9g0g1.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g13g21kcal1g0.7g1.6g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g25g7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.6g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g123kcal13g4g6.4g2.4g
Valittu annoskoko129g62kcal6.5g2g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g31kcal3.3g1g1.6g0.6g
Arvot/100g100g48kcal5g1.6g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652