Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Lanttu 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 3.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton14g31kcal1.6g0.4g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g106kcal4.8g8.4g5.8g1.4g
Valittu annoskoko129g53kcal2.4g4.2g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna65g27kcal1.2g2.1g1.5g0.4g
Arvot/100g100g41kcal1.9g3.3g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320