Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Atria sika-nauta jauheliha 23%35g95kcal6g0g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g362kcal13.6g10.2g29g3.2g
Valittu annoskoko129g181kcal6.8g5.1g14.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna65g91kcal3.4g2.6g7.3g0.8g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650