Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g13g14kcal3g0g0.2g0g
Bataatti, kuorittu 6.6g5.3kcal0.1g1.1g0g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 11g6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana 8.5g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk18g8.7kcal0.1g0.2g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valkoviini kuiva 2.6g1.8kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.9g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g93kcal7.4g8.8g2.8g1g
Valittu annoskoko129g47kcal3.7g4.4g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna65g23kcal1.9g2.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.9g3.4g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93101