Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 200g137kcal0.6g1.2g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g160g548kcal11.1g125g0.6g2.1g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g22g14kcal0.6g1.1g1.6g0.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g144g43kcal1.4g5.8g0.4g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g274g329kcal60.3g2.5g9.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g2576kcal151.8g284.2g65.6g12g
Valittu annoskoko1280g1288kcal75.9g142.1g32.8g6g
Annoskoko puolitettuna640g644kcal38g71.1g16.4g3g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290876