Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä376g413kcal29.3g67.6g1.9g30g
Peruna, keskikokoinen 60g267g160kcal4g34.7g0.3g2.4g
Purjosipuli 58g13kcal1.1g1.4g0.1g1.2g
Persilja 8.3g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g17g147kcal0g0g16.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Paprika punainen 167g49kcal1.6g7.5g0.7g3.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Feta, Arla Apetina 3%167g184kcal30g3.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g2004kcal137.8g236.6g50.2g79.2g
Valittu annoskoko1280g1002kcal68.9g118.3g25.1g39.6g
Annoskoko puolitettuna640g501kcal34.5g59.2g12.6g19.8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449