Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 320g457kcal40g1g32.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki267g149kcal22.7g13.3g0.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)27g2.7kcal0.4g0g0.2g22.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g53g306kcal9.4g3.7g26.5g6.3g
Kauralese 133g480kcal24g60.8g10.3g23.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g133g800kcal28g8.8g72g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%320g736kcal92.8g8g38.4g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g5954kcal437.4g211.4g361.4g104.8g
Valittu annoskoko1280g2977kcal218.7g105.7g180.7g52.4g
Annoskoko puolitettuna640g1489kcal109.4g52.9g90.4g26.2g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658