Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 320g58kcal1.8g8g1.3g2.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g320g1248kcal0g313.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Raparperi 320g108kcal2.2g17.6g0.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g3006kcal11.8g716.4g4.4g29.4g
Valittu annoskoko1280g1503kcal5.9g358.2g2.2g14.7g
Annoskoko puolitettuna640g752kcal3g179.1g1.1g7.4g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731