Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki555g377kcal67.7g21.6g1.1g0g
Edam 24% (Arla)333g1065kcal86.5g0g79.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu302g380kcal33.2g0.9g27.2g0g
Vehnälese 27g61kcal3.5g4.1g1.2g10g
Ruisjauho kokojyväjauho 53g162kcal4.7g29.5g1g7.4g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g4128kcal392.4g120.6g220.8g35g
Valittu annoskoko1280g2064kcal196.2g60.3g110.4g17.5g
Annoskoko puolitettuna640g1032kcal98.1g30.2g55.2g8.8g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577