Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona530g360kcal64.7g20.7g1.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl265g975kcal76.9g0g74.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu331g417kcal36.4g1g29.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 93g282kcal8.1g51.4g1.8g12.9g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g48g59kcal3.4g7.7g1.6g33.2g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g4234kcal380.4g171.6g217g92.4g
Valittu annoskoko1280g2117kcal190.2g85.8g108.5g46.2g
Annoskoko puolitettuna640g1059kcal95.1g42.9g54.3g23.1g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101