Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g964g916kcal77.1g135g6.7g77.1g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Oliiviöljy 94g829kcal0g0g93.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g27g5.4kcal0g1.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka80g66kcal2.7g15.3g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g3729kcal165.4g320g203g159.8g
Valittu annoskoko1280g1864kcal82.7g160g101.5g79.9g
Annoskoko puolitettuna640g932kcal41.4g80g50.8g40g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678