RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 315g449kcal39.3g0.9g32.3g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g250g799kcal0g7.5g94.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)85g272kcal9.3g53.5g2.4g10.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g370g1238kcal51g236.9g8.5g22.2g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g13g39kcal1.4g7.5g0.9g3.5g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Hermesetas-jauhe11g33kcal0.1g6.3g0g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g6019kcal208g696.4g280.2g86.6g
Valittu annoskoko1280g3010kcal104g348.2g140.1g43.3g
Annoskoko puolitettuna640g1505kcal52g174.1g70.1g21.7g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435