Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2500g451kcal14g62.5g10g17.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2500g9750kcal0g2450g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2500g700kcal15g148.8g5g62.5g
Raparperi 2500g842kcal17.3g137.5g2.5g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23487kcal92.6g5597.6g35g230g
Valittu annoskoko10000g11743kcal46.3g2798.8g17.5g115g
Annoskoko puolitettuna5000g5872kcal23.2g1399.4g8.8g57.5g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731