Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g7531g7155kcal602.5g1054.4g52.7g602.5g
Sipuli (kuorittu)732g198kcal9.5g35.1g1.5g12.4g
Valkosipuli 167g181kcal13.2g27.3g1g3.5g
Oliiviöljy 732g6475kcal0g0g732.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g209g42kcal0g13.6g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka628g515kcal21.3g119.2g6.3g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29131kcal1293g2499.2g1587.4g1249.4g
Valittu annoskoko10000g14565kcal646.5g1249.6g793.7g624.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7283kcal323.3g624.8g396.9g312.4g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678