Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima469g1828kcal135.9g0g140.6g0g
Katkarapu 3125g2138kcal451.3g0g34.4g0g
Tomaattimurska 3906g1148kcal21.9g207g7.8g74.2g
Hunaja 51g168kcal0.3g41g0g0g
Valkosipuli 27g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Sipuli 430g130kcal5.4g20.6g0.9g7.3g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g1953g4883kcal195.3g839.8g68.4g136.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl39g352kcal0g0g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21351kcal1624.6g2225.8g582.8g437.6g
Valittu annoskoko10000g10676kcal812.3g1112.9g291.4g218.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5338kcal406.2g556.5g145.7g109.4g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471