Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g6g0.4g3.7g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Palsternakka 44g28kcal0.2g5.2g0.2g2g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl18g13kcal0.7g1.4g0.5g0g
Persilja 12g3.2kcal0.2g0.1g0g0.9g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)175g193kcal40.3g0g3.7g0g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Selleri, annos 50g44g6.1kcal0.4g1.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g778kcal92.6g53.2g16.6g23.2g
Valittu annoskoko1281g389kcal46.3g26.6g8.3g11.6g
Annoskoko puolitettuna641g195kcal23.2g13.3g4.2g5.8g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409