Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g350g385kcal62.9g6.3g11.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g233g58kcal3g9.8g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.3g2.2g0.1g
Suolapähkinä 3.5g21kcal0.9g0.3g1.7g0.3g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g350g469kcal20.2g84.9g4.7g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g2440kcal189.4g237.4g77.4g32g
Valittu annoskoko1281g1220kcal94.7g118.7g38.7g16g
Annoskoko puolitettuna641g610kcal47.4g59.4g19.4g8g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612