Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 350g134kcal3.5g24.1g0.7g8.7g
Kaali, valkokaali350g74kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Voi 23g165kcal0.3g0.1g18.5g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Viinietikka 18g3.6kcal0g0.1g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g347g1109kcal39.8g0g65.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g3183kcal103.8g94.4g181g38.6g
Valittu annoskoko1281g1591kcal51.9g47.2g90.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna641g796kcal26g23.6g45.3g9.7g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310