Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g699g168kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Kurkku, tuore210g21kcal1.3g3.5g0.2g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Paprika, punainen35g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sokeri59g241kcal0g59.4g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g70g14kcal0g4.5g0g0g
Siirappi, tumma4.9g16kcal0g3.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g2088kcal21.8g199.6g129.4g36.2g
Valittu annoskoko1281g1044kcal10.9g99.8g64.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna641g522kcal5.5g49.9g32.4g9.1g
Arvot/100g100g82kcal0.9g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633