Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen187g66kcal0.4g15.4g0.2g2.8g
Kalaliemikuutio 8.3g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Katkarapu 208g142kcal30.1g0g2.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%208g177kcal2.1g9.4g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2565g926kcal72.4g73.6g37.2g11.8g
Valittu annoskoko1283g463kcal36.2g36.8g18.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna641g232kcal18.1g18.4g9.3g3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181