Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto64g179kcal12.1g0g14g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.5g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Bataatti, kuorittu 257g208kcal4g43.3g0.1g7.7g
Juuriselleri 95g30kcal1.2g4.3g0.2g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.2g74kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2565g1093kcal40.4g109g48.6g24.8g
Valittu annoskoko1282g547kcal20.2g54.5g24.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna641g273kcal10.1g27.3g12.2g6.2g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279