Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu167g500kcal6.8g6.7g50g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)208g125kcal2.1g9.4g8.3g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g250g600kcal45g0g45g0g
Tilli, tuore 4.2g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g362g1194kcal43.4g236.9g8g21.7g
Valkoviini kuiva 100g69kcal0.3g0.6g0g0g
Kalaliemikuutio 9g28kcal0.9g3.1g1.3g0.1g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2565g5526kcal202.4g530.2g270.8g49.2g
Valittu annoskoko1283g2763kcal101.2g265.1g135.4g24.6g
Annoskoko puolitettuna641g1381kcal50.6g132.6g67.7g12.3g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979