Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu482g197kcal1g45.3g0.5g8.7g
Raparperi 321g108kcal2.2g17.7g0.3g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g401g1565kcal0g393.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g3741kcal6.4g912.4g1.6g26.4g
Valittu annoskoko1284g1870kcal3.2g456.2g0.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna642g935kcal1.6g228.1g0.4g6.6g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970