Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 58g40kcal3g5.5g0.2g1.8g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 117g41kcal5.4g2.3g0.4g2.9g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Pestokastike, yrttikastike 44g214kcal3.6g0.6g21.9g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)263g342kcal47.3g5.8g16g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2569g1660kcal124.8g77.4g95.2g17.8g
Valittu annoskoko1285g830kcal62.4g38.7g47.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna642g415kcal31.2g19.4g23.8g4.5g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794