Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Maito, Ykkös583g239kcal19.2g28g5.8g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras219g765kcal29.5g143.4g6.3g13.1g
Ruokaöljy keskiarvo 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g233g299kcal34.8g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2569g3102kcal192.8g358.6g102.2g32.6g
Valittu annoskoko1285g1551kcal96.4g179.3g51.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna642g776kcal48.2g89.7g25.6g8.2g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651