Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Seiti x-tra188g150kcal31.9g1.9g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.3g16kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g25g19kcal1.1g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2570g635kcal75.2g65g7.6g10.2g
Valittu annoskoko1285g318kcal37.6g32.5g3.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna643g159kcal18.8g16.3g1.9g2.6g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448