Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g250g275kcal57.5g0g4.5g0g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.2g1.2g13.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)250g63kcal2.5g13.7g0g3.5g
Kesäkurpitsa, tuore38g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.2g1.9g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2570g1510kcal139.6g81.6g68g35.6g
Valittu annoskoko1285g755kcal69.8g40.8g34g17.8g
Annoskoko puolitettuna643g378kcal34.9g20.4g17g8.9g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720