Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka1743g2388kcal383.4g33.1g104.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu741g933kcal81.5g2.2g66.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl65g588kcal0g0g65.4g0g
Rice Dream, riisimaito2614g1229kcal2.6g245.8g26.1g2.6g
Täysjyväriisi. Risella.959g3355kcal67.1g680.6g31.6g57.5g
Parsakaali, tuore, 257g1068g320kcal49.1g21.4g3.2g17.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g1068g449kcal0g100.3g1.1g26.7g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g872g1081kcal26.1g223.1g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)872g235kcal11.3g41.8g1.7g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21158kcal1242.2g2696.6g611.2g237.4g
Valittu annoskoko10000g10579kcal621.1g1348.3g305.6g118.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5289kcal310.6g674.2g152.8g59.4g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557