Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4975g8259kcal945.3g0g497.5g0g
Sipuli (kuorittu)684g185kcal8.9g32.8g1.4g11.6g
Rypsiöljy 124g1100kcal0g0g124.4g0g
Korppujauho 498g1822kcal52.2g372.6g5.1g26.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1244g1057kcal12.4g43.5g87.1g0g
Voileipäkinkku,snellman299g305kcal53.7g3g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 684g976kcal85.5g2.1g70.1g0g
Puolukka 1493g579kcal6.6g101.5g7.5g38.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28564kcal2329.2g1111g1603g153.6g
Valittu annoskoko10000g14282kcal1164.6g555.5g801.5g76.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7141kcal582.3g277.8g400.8g38.4g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514