Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g339g261kcal7.8g1.7g24.7g0g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Vesi452g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 226g271kcal7.1g10.2g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g1369kcal40.6g79.2g96.2g10g
Valittu annoskoko1287g685kcal20.3g39.6g48.1g5g
Annoskoko puolitettuna644g342kcal10.2g19.8g24.1g2.5g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612