Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g350g332kcal69.9g0g5.9g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Makaroni, tumma 350g1258kcal47.2g229.7g10.5g20.6g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g291g120kcal4.1g23.6g0.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g291g350kcal9.9g10.5g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g4221kcal262.2g527.6g104.4g41.2g
Valittu annoskoko1288g2110kcal131.1g263.8g52.2g20.6g
Annoskoko puolitettuna644g1055kcal65.6g131.9g26.1g10.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001