Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Kaali, valkokaali350g74kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Kesäkurpitsa zucchini 385g70kcal2.2g9.6g1.5g2.7g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g32g27kcal1.4g6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.5g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow11g95kcal0g0g10.5g0g
Hunaja 11g35kcal0.1g8.5g0g0g
Hunaja 4.9g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g1639kcal127.8g89g82g27g
Valittu annoskoko1288g819kcal63.9g44.5g41g13.5g
Annoskoko puolitettuna644g410kcal32g22.3g20.5g6.8g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821