Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 534g1013kcal144.8g0g48g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)232g197kcal2.3g8.1g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)174g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Korppujauho 58g213kcal6.1g43.5g0.6g3.1g
Kananmuna kuoreton 255g364kcal31.9g0.8g26.2g0g
Tilli, tuore 35g10kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g3689kcal377.4g122.2g183.2g13.6g
Valittu annoskoko1288g1844kcal188.7g61.1g91.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna644g922kcal94.4g30.6g45.8g3.4g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992